Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Familieadvokat

Familieadvokatens rolle og ydelser

Hos Mor i Krise er vi dedikerede til at hjælpe dig gennem de mest udfordrende tider i dit familieliv. En familieadvokat er en juridisk ekspert, der specialiserer sig i familieret og kan yde rådgivning og repræsentation i forskellige familierelaterede juridiske anliggender. En familieadvokats arbejde kan have en betydelig indflydelse på din og børnenes fremtid og trivsel som familie.

Skilsmisse og separation

Står du midt i en skilsmisse eller separation, kan en familieadvokat være en uvurderlig støtte. Hos Mor i krise hjælper vi dig med at navigere gennem de komplekse juridiske processer. Vi sikrer en retfærdig fordeling af aktiver og hjælper med at fastlægge økonomiske aftaler såsom bodelingsaftaler samt børne- og ægtefællebidrag, så du kan komme videre med dit liv på en sikker og retfærdig måde.

Forældremyndighed og samvær

Når børn er involveret, bliver sagerne endnu mere følsomme. En erfaren familieadvokat fra Mor i krise hjælper med at etablere ordninger, der bedst tjener børnenes interesser. Dette inkluderer fordeling af forældremyndighed og fastsættelse af samværsordninger, så dine børn er sikret en stabil og tryg fremtid.

Vold i hjemmet

I tilfælde af vold i hjemmet kan en familieadvokat yde juridisk beskyttelse og repræsentation. Hos Mor i krise sikrer vi, at ofrene får den nødvendige støtte og rådgivning for at komme sikkert ud af en voldelig situation og få den juridiske hjælp, de har brug for.

Andre vigtige familieanliggender

En familieadvokat kan også hjælpe med en række andre vigtige familieanliggender. Hos Mor i krise tilbyder vi rådgivning og hjælp inden for områder som:

  • Testamenter og ægtepagter: Udarbejdelse og rådgivning om testamenter og ægtepagter for at sikre dine og din families rettigheder og fremtidige sikkerhed.
  • Arv og dødsboer: Håndtering af arv og dødsboer for at sikre en retfærdig og lovmæssig fordeling af afdødes ejendele.
  • Ugifte samlevende: Rådgivning om rettigheder og juridiske aspekter for ugifte par, der lever sammen. Særlig relevant kan være et samlevertestamente, hvor man kan tilgodese hinanden næsten som ægtefæller, eller en samejeoverenskomst, hvis man har købt større aktiver i fællesskab.  En samejeoverenskomst kan få afgørende betydning ved et brud, hvor man ikke kan blive enige om, hvad der skal ske med aktivet.  Alternativet er en civil retssag, hvor samejet søges ophævet. 
  • Ægteskab: Juridisk rådgivning vedrørende ægteskab og de rettigheder og forpligtelser, det medfører.
  • Separation og skilsmisse: Håndtering af alle juridiske aspekter ved separation og skilsmisse for at sikre en fair og retfærdig proces.
Samværsaftale

Hvorfor vælge Mor i Krise?

Hos Mor i Krise forstår vi, hvor følelsesmæssigt belastende familieretlige sager kan være. Vi sørger for en familieadvokat, der kan hjælpe dig i din specifikke situation. Vores mål er at sikre, at du får den bedst mulige rådgivning og støtte gennem hele processen, samt at vi møder dig i øjenhøjde.

Har du en kommende familiesag, kan du altid kontakte Mor i Krise – vi hjælper dig hurtigt videre i processen. Du kan altid kontakte os på 30 20 45 46.

bopælsforældre

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.