Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det gode samarbejde

Hvor skal barnet bo? Hvem står for fødselsdage, barnets garderobe eller legeaftaler? Disse spørgsmål kan hurtigt ende i skænderier og konflikter. Din ekspartner har også forventninger, og de harmonerer måske ikke med dine. Det kan være, din eks forventer, at samværet skal fordeles ligeligt, men det er ikke altid det bedste for barnet. Mindre børn har brug for en fast base, om ikke andet så i en overgang indtil hverdagen er faldet på plads igen efter skilsmissen. Det kan være svært for din partner at indse, at det er bedst for barnet at bo hos dig, og derfor er det vigtigt at anerkende hans sorg og frustration over ikke at kunne se barnet på daglig basis.

Har du en bekymring om den anden forælder omkring den anden forælders evne til at tage vare på keres barn? Det kan være mistanke om misbrug, ustabilitet eller manglende evne til at tage omsorg for barnet. Så kan vi hjælpe med at få belyst og håndtere dette på en ordentlig måde. 

Vi hjælper med at vurderer hvilke tiltag, der er nødvendige i den situation og rådgiver dig om hånderingen. 

Som mor handler man ud fra ens sunde dømmekraft, og kan derfor ikke ignorere, hvis man har en bekymring for ens barn. Dette tager vi naturligvis alvorligt i mor i Krise ig hjælpe med at få undersøgt og belyst dette.

Det kan også være svært at navigere i en hverdag, der plejede at være et fællesskab, og når bølgerne går højt, er det ikke nemt at udvise forståelse og tålmodighed.
Det vigtigste er at forsøge at skabe en situation, der hjælper børnene så gnidningsfrit som muligt videre til deres nye virkelighed.

Mor i Krise kan hjælpe dig med at etablere faste aftaler, så dit barn kan bevare den vigtige relation til begge forældre og sørge for at samarbejdet mellem jer glider uden de store konflikter. I kan også få gode råd til, hvordan hverdagen kan fungere optimalt i alt fra afleveringer, tøjindkøb og fødselsdage.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.