Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Psykisk vold

Psykisk vold i parforholdet / familien? - Få hjælp & støtte

Når du har været udsat for psykisk vold, er du i den grad påvirket af de hændelser, du har været udsat for. Når man har et barn sammen, fortsætter den psykiske vold som oftest så længe I skal have et forældresamarbejde. Det betyder også, at selvom du er brudt ud af et samlivsforhold, hvor du er udsat for psykisk vold, så kan volden fortsætte. Både overfor dig, men også overfor dit barn.

Det er meget vigtigt, at du både får bearbejdet dine oplevelser, og også bliver klædt på til at håndtere det fremtidige forældre samarbejde, så dig og barnet skærmes bedst muligt.

Mor i Krise er behjælpelig med at vurdere, I hvilket omfang du med fordel kan inddrage fagpersoner og myndigheder på en konstruktiv måde.
Det sker desværre ofte, at myndighederne har svært ved at få øje på den psykiske vold, og hvad krænkeren gør ved dig. Det skyldes bl.a. at volden sker i det skjulte. Derfor kan det være yderst vanskeligt at få rette hjælp og få tingene frem i lyset hos myndighederne, og det er vores erfaring i Mor i Krise, at der er alt for lidt kendskab til psykisk vold de forskellige steder i systemet.

Det gælder både hos Familieretshuset, men også rundt omkring i landets familieafdelinger i kommunerne og Familieretten.
Hos kommunerne, kan det være svært at få tingene frem i lyset og få den rette hjælp til dig og dit barn.

Desværre sker det ofte, at krænkeren i stedet får held med at overbevise systemet om, at det er dig, der er noget galt med, – er svag, syg, en dårlig mor o.lign. Det er en voldsom situation at stå i som mor, at man skal prøve at forsvare og forklare sig til et system, der allerede er manipuleret af den anden forælder. Hos Mor i Krise har vi kendskab til disse problematikker, og derfor vil det også indgå i rådgivningen, hvor vi løbende kan støtte dig i dit sagsforløb.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.