Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mor i Krise som partrepræsentant

Advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm

En skilsmisse er en stressende tid, hvor du er i krise. Det er måske ikke her, du har overskud til at sætte dig ind i mange forskellige regler og procedurer. Måske føler du, at det kunne være rart at have nogen ved din side på kommunen eller i Familieretshuset. Mor i Krise kan anbefale dig at tage advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm med som partsrepræsentant hvilket en advokat også er. Cecilie kan hjælpe med til, at du får den aftale, du har brug for. Og hun er med dig lige fra Familieretshuset til familieretten eller med i kommunen.

Der er mange fordele ved at have en partsrepræsentant med. Når du selv er i krise, det tilmed handler om dit barn og der er mange følelser på spil, kan det give tryghed, at du får en rådgiver med et indgående kendskab til loven og en rådgiver, der kan tale på dine vegne. Cecilie kan komme med relevante spørgsmål, som du måske ikke selv ville tænke på at stille. I det hele taget har en partsrepræsentant overblikket over mødet.

Mor i Krises dygtige familieadvokat kan hjælpe dig med konkrete løsninger og sørge for at kommunikere med de rette instanser for at lette processen for dig.

Med Mor i Krise på sidelinjen, har du én med, der har dig og din sag i fokus og som sørger for, at du bliver behandlet med respekt.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.