Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mor i fokus

Et brud sætter gang i mange følelser, både overfor din partner men også overfor dig selv. Ud over at få hjælp til konflikthåndtering og juridiske problemstillinger, kan du også få hjælp til dig selv. Du skal ikke kun have styr på samvær, du skal også have styr på dig selv. Den bedste version af dig, bliver også den bedste mor for dit barn og den bedste samarbejdspartner for din eks. Hvis du skal kunne træffe beslutninger, der hjælper dit barn gennem krisen, har du brug for nogen, der støtter dig gennem din krise. Mor i Krise kan sørge for, at du altid har én på din side, så du føler dig støttet gennem hele processen.

Det kan måske ske, at du kommer fra et destruktivt eller turbulent forhold – det være sig et højt konfliktniveau, fx utroskab eller endda fysisk eller psykisk vold. I disse tilfælde kan det være, at almindelige samtaler med vores rådgivere og konsulenter ikke er nok til at få dig i balance igen. Heldigvis kan Mor i Krise hjælpe dig med at finde den helt rigtige terapeut til at hjælpe med dine problemstillinger. Vi har stor erfaring med at samarbejde med især psykoterapeuter, og vi har også stor erfaring med de mange gode resultater et sådan forløb giver.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.