Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvem er vi?

Mor i Krise er en formidlingsside og en platform med relevant information om de forhold som har med en skilsmisse at gøre og specielt med fokus på forældreansvarssager – forældremyndighed, bopæl og samvær med børnene i centrum. Morikrise.dk er en indgang for mødre til at få den rette hjælp. 

Vi samarbejder med advokat Cecilie Elisa Dahlstrøm, som er den som tager telefonen. Hvis du vælger at få hjælp og bistand af advokaten, vil din kontakt overgå til advokatfirmaet Cecilie Elisa Dahlstrøm. Mor i Krise har intet at gøre med din bistand og de ydelser som du køber af advokaten. Advokaten er underlagt de advokatetiske regler gennem advokatfirmaet og du er derfor sikret ift. dine rettigheder. 

Mor i Krise er en underafdeling af konsulentvirksomheden ProAdviser. Vi er specialiserede inden for rådgivning af familier i krise. På Mor i Krise finder du vejledning, der fokuserer på din specifikke situation både før, under og efter et brud eller en skilsmisse.

Mor i Krise har nøje udvalgt hvilke specialister som enten er tilknyttede eller som samarbejdspartnere. Det er alle fagpersoner, som vi har erfaring med arbejder på en måde, som vi kan stå inde for – både deres faglighed og etik.

Uanset om du har brug for juridisk vejledning og rådgivning, konfliktmægling, eller hvis du behov for at konsultere en psykoterapeut, så kan du finde hjælp hos Mor i Krise.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.