Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Fysisk vold

Vold i hjemmet eller i parforholdet påvirker dine børn

38000 kvinder udsættes hvert år for vold af deres nuværende eller tidligere partner. De fleste af disse kvinder beskriver, hvordan volden ikke opstod pludseligt, men i stedet kom snigende gradvist, og de oplevede at flere og flere af deres grænser blev overtrådt.
Et sådan forløb kan betyde, at offeret langsomt bliver nedbrudt psykisk, og volden ender med at blive en normaliseret del af hverdagen. Til sidst kan man ikke længere vurdere, hvad der normalt og unormalt i et forhold. Det er også én af årsagerne til, at ofre for fysisk vold kan være så længe om at forlade deres partner. Ofte er offeret også bange for sin voldelige partner, og lever i et håb om at er det sidste gang, at de er blevet slået. Men det er vigtigt at få hjælp, og hos Mor i Krise, står vi klar til at hjælpe, lytte og rådgive dig.

Børn påvirkes også  
Uanset om barnet er til stede eller ej, når volden opstår, så påvirker det barnet at vokse op i et hjem, der er præget af vold. De kan sagtens fornemme det, selvom du forsøger at skåne dem, for børn er knivskarpe til at aflæse situationer.
At være vidne til vold kan være lige så skadeligt som at blive udsat for vold selv, og barnet kan få alvorlige traumer, der kan følge dem langt ind i voksenlivet. Derfor er det vigtigt at få både dig og barnet ud af den uholdbare situation, skabe trygge rammer og begynde på en helingsproces. Mor i Krise kan sørge for alt fra møder i Familieretshuset, samtaler med kommunen, kommunikation med din eks-partner og rådgivning i valg af terapeuter til dig og dit barn. VI kan ikke ændre på, hvad der er sket, men vi kan hjælpe dig videre på den bedst mulige måde.  Det eneste det kræver er, at du er klar til at tage springet. Og rådgiver dig om en eventuel politianmeldelse.

Har du brug for advokathjælp, så hjælpe vi også med dette.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.